kedd, július 14, 2009

Életem legszebb nyara

A Twilight Magazin (hotdogon katt rá) hirdetett egy fanfiction versenyt amiben 3. lettem. Gondoltam felrakom nektek, hogy olvassátok el ti is. Remélem tetszik. Majd inditok egy szavazást, hogy irjam-e tovább a történetet vagy sem. Rajtatok múlik. :) Nah jöjjön a fanfiction. :)



A bál után nem sokkal vége lett a tanévnek. Ebből kifolyólag sokkal többet voltam együtt Edwarddal. Nem mintha eddig nem lettem volna vele sokat, de azért mégis többet. Szerencsére nyárra kötelező olvasmányt nem kaptunk irodalomból, szóval időm, illetve időnk volt, mint a tenger. Az szünet első napján madárcsicsergésre és Forkshoz szokatlan, de verőfényes napsütéses reggelre ébredtem. Boldog voltam. Nagyon boldog.
- Jó reggelt, hogy aludtál? - kérdezte Edward lágy, elbűvölő hangon

- Jó reggelt - mosolyodtam el mikor megláttam Edward arcát. Olyan gyönyörű, olyan-olyan leírhatatlan.

- Jól - majd ásítottam egyet

- És te mit csináltál az este? - kérdeztem tőle kíváncsian.

- Többnyire néztem, ahogy aludtál - nevetett Edward

- Beszéltem álmomban? - kérdeztem, majd elpirultam

- Ma éjjel nem - mosolygott Edward, majd megsimogatta a pírtól vöröslő arcomat

- Várj itt meg - parancsoltam rá udvariasan, majd kimentem a fürdőszobába. Letusoltam és fogat mostam, majd visszacammogtam a szobámba. Edward megpaskolta a mellette levő helyet. Elterültem mellette, majd betakart, hogy nehogy kihűljek a testétől. Ezután a mellkasára tettem a fejem, mire elkezdte a hajamat babrálni.

- Mit csináljunk? - kérdezte

- Menjünk át hozzátok, addig gondolkodom rajta

- Rendben, a konyhában várlak - majd egy csókot lehet a számra. Gyorsan előkaptam egy farmert, meg egy pólót. Lófarkamat kiengedtem, megfésültem és siettem le, hogy lássam újra Edwardot. Nagyon mohó vagyok mostanság... Szaladok le a lépcsőn. Elbotlom, ami nagyon jellemző rám... Majd Edward karját érzem magam körül, aztán a karjába vesz.

- Hova sietsz? - kérdezi aggódóan

- Hozzád - felelem, majd elpirulok. Edward elmosolyodott, majd arca elkezdett közeledni az enyémhez. A szívem felgyorsult. Vajon egyszer a szívem nem fog így reagálni mindig mikor meg akar csókolni? Talán ha egyszer én is közéjük fogok tartozni... De sajnos Edward erről nem akar hallani. Ragaszkodik az emberi mivoltomhoz.

- Nem kell hozzám annyira sietni, én itt vagyok! - mutatott magára, majd feldobott a hátára - Mehetünk? - kérdezte izgatottan

- Persze - mostanra már nagyon szeretem Edward hátán száguldozni. Emlékszem először hogy megdermedtem... Pedig most már nagyon élvezem. Gyengéden átkarolom a nyakát, majd egy puszit nyomok a fejére

- Köszönöm - súgta a fülembe. Nagyon hamar elértük a Cullen házat. A verandán megálltunk, Edward átkarolt, majd bementünk a hallba. Mikor beléptünk láttam, hogy Alice és Rose a tévé előtt ülnek. Jasper és Emmett és sakkoznak. Carlisle-t nem találom sehol. Vagy a korházban, vagy a szobájában van. Esme épp takarít, de mikor meglát minket, rögtön lesiet, majd üdvözöl.

- Szia, Bella! - köszöntött, majd egy puszit nyomott az arcomra

- Mi szél hozott ide? - Emmett felvihog, majd szólásra nyitja a száját

- Esme, szerintem nem a szél hozta, hanem Edward! - röhögött fel - Amúgy, szia, Bella!- Hello Emmett! - vigyorogtam rá, tetszenek a poénjai, felvidulok tőlük. Alice rohan oda hozzám, majd megölel.

- Én is! Én is! Én is! - mosolyog rám, én meg csak értetlenül nézek.

- Mit Én is? - kérdezem tőle

- Hát, ahova menni akarsz! Amit elterveztél látom ám!

- De Alice én még... nem jutott eszembe semmi! - mentegetőztem

- Akkor mindjárt eszedbe jut! És mire kimondta, tényleg jött a megoldás. Fürdeni akarok egy tóban, piknikezni, tábortüzezni és sátorozni, ha már ilyen szép idő van.

- Megvan - egy széles vigyort küldtem Alice felé.

- Na, látod! - ütögette meg a vállam

- Mit akarsz csinálni? - kérdezte meg Edward lágy hangon ma már másodszorra

- Fürdeni, piknikezni, tábortüzezni és sátorozni, ha már ilyen szép, napos és meleg idő elé nézünk ma

- Rendben jó ötlet, ismerek egy szép helyet egy szép tóval - mondta Edward. Alice kérlelően pislogott rám. Így olyan... olyan... boci feje volt, vagy nem is tudom...önkéntelenül nevettem fel.- Jó rendben jöhetsz - adtam meg magam

- Még valaki? - kérdeztem a családhoz fordulva

- Úgy hallom mindenki menni akar - mondta Edward és az arcán megjelent az a csibész mosoly, amit úgy szerettem.Carlisle felhívta apámat, hogy ma nem otthon alszom. Elkezdtünk összepakolni. Sátorozni csak én és Edward fogunk a többiek hazajönnek. Mikor mindent összepakoltunk elindultunk. Én Edwardon utaztam, Emmett és Jasper pedig a cuccokat hozta. Edward igazat mondott. Tényleg nagyon szép kis hely volt a tó meg hát... eszméletlenül gyönyörű. Szép tiszta víz, színesebbnél színesebb halak úszkáltak benne. A tisztás határát erdő borította. Ez nem a mi tisztásunk volt, ahol Edward felfedte, hogy milyen a teste, ha rásüt a nap, hanem egy másik... gyönyörű... A tónál volt egy vízesés is. El kell ismernem nagyon hangulatos hely volt ez. Mikor először megpillantottam, akkor tudtam, hogy ez a hely a szívemhez nőtt.

- Na, milyen? - kérdezte kíváncsian Edward, miközben ő is tájat nézte.

- Szóhoz sem jutok.. ez valami gyönyörű - mondtam fél kábán...

- Leírhatatlanul gyönyörű... - Edward arcán egy elégedett mosoly suhant át, aztán magához ölelt. Én meg beszippantottam az illatát. Olyan jó illata volt. Közben a többiek már ki is pakoltak.

- Ki akar sakkozni? - kérdezte meg Emmett

- Azt is hoztatok? - vonta meg a szemöldökét Edward- Hát persze? - nevetett fel Emmett.

- Nem akarsz egy kört játszani Alice-szel?- Á nem.. - mosolyodott el Edward. Tudni kell az Edward vs. Alice játszma kábé 1 percig tart, míg kiolvassák egymás fejéből, hogy ki mit lép...- Esetleg Bella? - kérdezte Emmett cukkolva engem...

- Alice-szel? Ő csak bólintott.

- Á ma kihagyom - mosolyodtam el. Ekkor ugrott be valami.

- Edward kiállsz ellenem? - kacsintottam Edwardra.

- Persze, most?

- Nem, most fürdeni szeretnék, mert megsülök - mire kimondtam Alice mellettem termett és behúzott az erdőbe, addig, míg a többiek nem láthatnak.

- Válassz! - mondta Alice, majd odadobott egy tucat fürdőruhát. Ekkor jutott eszembe, hogy Forksba nem hoztam fürdőruhát, hacsak nem akarok kiállni a zuhogó esőbe és úgy zuhanyozni. A gondolattól felvihogtam. Megnéztem a fürdőruhákat és mit ne mondjak eléggé... öhömm. kihivóak voltak.

- Alice nem gondolod...

- Nem gondolom! - mosolyodott el. Válassz tetszésed szerint. Elkezdtem megnézni őket. Egyiken megakadt a szemem. Barna volt, és a felsőjén érdekes mintákban szívek voltak, amik barackvirág színűek voltak. Volt egy másik, ami fekete volt, és liliom volt az alsóján. Végül a liliomosat választottam. Alice elfordult, míg felvettem, aztán visszabandukoltunk a többiekhez. Mikor Edward meglátta a fürdőruhámat, felnevetett.

- Nem elég, hogy a véred illata liliomillatú, még olyan fürdőruhát is választasz? - nevetett fel mellettem. Ezt totálisan elfelejtettem, aztán együtt nevettem vele. Hirtelen azt vettem észre, hogy egy kéz megfog hátulról, és a tó felé visz. Emmett volt..

- Ne Emmett neee...!!! - aztán már a víz alatt voltam. Gyorsan a felszínre jöttem és durcás képet vágtam Emmettre. Ő csak röhögött a parton. Edward beugrott a vízbe egy tökéletes fejessel... Hát igen.. Sóhajtottam fel magamba..ő mindent tökéletesen csinál.

- Jól vagy? - észre sem vettem mikor ér mellém és karol át a vízben.

- Tök jól vagyok, csak nem számítottam Emmett tervére - mondtam és rásandítottam Emmettre. Végül is úgy határozta, hogy az lesz a legjobb móka a számára, hogy a Rosalie-t, Alice-t és Esme-t a vízbe dobja. Jasper és Carlisle összenéztek, Edward felkuncogott mögöttem, én meg nem értettem semmit... Aztán láttam, hogy Emmett felé közelednek, aki épp Alice-t akarja a vízbe dobni, és hirtelen.. Loccs! Emmett és Alice eltűnt a vízben. Mindenki jó hangosan felnevetett. Emmett mikor felbukott, csúnya szemmel nézte a többieket.

- Legalább visszakaptad - mondtam két nevetés közöttÓrákig fürödtünk. Közben fiúknak az volt a legnagyobb szórakozása, hogy feldobáltak... de élveztem. Ennyit nagyon ritkán nevettem. Ezután felállitottuk a tábortüzet és elkezdtünk beszélgetni, történteket mesélni. Alkonyodott..

.- Mi lassan megyünk - mondta Carlisle, aztán Edwardra kacsintott. Edward felkuncogott.

- Bella... - kezdett bele Alice, de inkább nevetett... és nem bírta abbahagyni.... Edward kérkedőn nézett rá... - légy.. öhöm.. észnél... - mondta Alice majd tovább nevetett. Mikor mindenki összeszedelődzködött, és elmentek még hallottam Alice nevetését, majd azt, hogy mindenki felnevet. A Cullen család tagjaitól zengett az erdő.

- Edward tudod, min nevetnek? - kérdeztem tőle kíváncsian, mire megrázta a fejét.

- Nem..- várt egy kicsit majd folytatta - titkolja... Mit akarsz csinálni elalvás előtt?

- Fussunk!

- Lehagynálak - mosolyodott el

- Nem-nem így értettem - ráztam meg a fejem - Vigyél a hátadon és úgy fussunk

- Rendben - és már fenn is voltam a hátán... a meztelen felsőtestén. Hideg volt mi tagadás, de úgyis meleg volt az idő. Elkezdtünk rohanni. Elmentünk egy fa mellett, amiből egy ág lógott az utunkba... És Edward felszisszent

- A francba! - motyogta, majd gyorsan letett és beszaladt egy bokor mögé

- Edward, mi a baj?

- A gatyám... - hallatszott a hangján, hogy zavarban volt... - elszakadt! Mikor ki mondta a szót én elkezdtem nevetni. Ezt láthatta Alice- Ha-ha-ha - már a földön fetrengtem a nevetéstől

- Ezen mi vicces?

- Hát ezen nevetett annyit Alice... látta előre - még mindig nevettem, mire Edward felkuncogott egyet, majd a tárgyra tért.

- Most mit csináljak? Nincs pót gatyám... A válaszomtól már most elkezdtem fetrengeni.

- Ömm.. ha-ha... Nekem még... - nem kapok már levegőt a nevetéstől - van még nekem.. egy.. pót.. fürdőruhám, ha kell... - a végén már tényleg a földön fetrengtem és nem bírtam magam leállítani.

- Jól van, nevess csak... - durcás képet vágott, majd belőle is kitört a nevetés - Most nem vehetek fel egy női fürdőruha alsót... Téged sem hagyhatlak itt, míg visszamegyek egy gatyáért...

- Hát ne vedd fel... - mondtam neki, majd elvigyorogtam magam és rákacsintottam

Nos, ezzel lettem 3. remélem tetszik, és kérlek irjatok véleményt:D Köszönöm!

3 megjegyzés:

Anyíta írta...

szia. Nagyon aranyos lett ez a rész, amivel nyertél. Nem tudom, hogy ez egy ilyen egy perces novellának beillő mű e, de nagyon tetszett. Bírnék még ilyen történeteket olvasni. Ami ilyen vidám, hangulatos és persze mondjuk romantikusat is. :) Úgyhogy szerintem írhatnál még ilyeneket. Én támogatom.

Unknown írta...

nekem nagyon tetszik ügyes vagy:)
és sztem is folytasd kiváncsi vagyok rá h mit fognak csinálni:P:D

Unknown írta...

Ez annnyira jóóóó:) imáádom:D szegény edward xD:P várom a folytatást:)puszii Mesii