szombat, október 23, 2010

Késő esti megfogalmazódások

Nem sokat fogok kertelni, csak, hogy megértsétek miért is teszem, amit teszek, most. Szinte minden este (régebben) a történet körül forgott az agyam, de mostanában meg semmi ötletem sincs. Most már csak.. igazából a végét kellett volna megírnom, de nem megy. Egyszerűen kínszenvedés nekem leírni, és nyögve-nyelősre nem szeretném, mivel szeretem annyira a Saga-t és titeket, hogy pocsék munkát nem nagyon adok ki. Próbáljátok megérteni. Valahogy az egész történet kicsusszant a kezeim közül. A vége.. amit szerettem volna, azt már más megírta, nem sokkal ez előtt, szóval...
Akkor nagyvonalakban a vége, ami lett volna:
- Jane beleszeret Nessie gyerekébe, aki ugye fiú :)
- a Volturit legyőzik, letaszítják jelenlegi helyükről
Eredetileg úgy gondoltam, hogy ők vennék át ezt a szerepet, aztán erről lemondtam, mert azért még is. Ebbe a döntésembe, szóval, hogy befejezem a történetet, szóval ebbe beleszámított az is, hogy már normálisan is gimis vagyok, szóval a leckém sok, és még szabadidő, egyéb elfoglaltságok, stb, ezek mind megnehezítettek az alkotásban. Szóval tényleg nagyon sajnálom. Köszönöm az utóbbi kommenteket, amikhez azért írtatok, hogy legyen friss..
Viszont jöjjön egy jó hír, ha már ezután lehet valami jó.
Szóval egy történet tök régóta fogalmazódott meg bennem, senki sem írta meg, senki sem gondolt még rá (amiket eddig olvastam ficekben ilyen még nem volt) szóval azt elkezdeném. Abba látok fantáziát, és hát érdekes lesz, remélem tetszeni fog. Időm engedi írok, hetente azért nézzetek fel, többet nem tudok ígérni! ÉS tényleg rettenetesen sajnálni, csak tényleg nem szeretném erőltetetten megírni..
Remélem nem köveztek meg, vagy valami hasonló :$

Nincsenek megjegyzések: