szombat, június 06, 2009

Full Moon Bevezető

Bevezetés


Csaknem 20 éve, hogy Edward átváltoztatott engem vámpírrá, mivel a szülésbe meghaltam volna. A legendák úgy keringenek, hogyha egy embernő teherbe esik egy vámpírtól, akkor a szülésbe meghal, mert a gyerek kirágja magát az anyja hasából. Ha a szülésnél Edward nincs ott, én már nem élnék!

Tehát megszületett Renesmé, kapott egy becenevet, ami a Nessie lett. Régen majdnem megöltem ezért Jacobot, hogy csak azért mert félvér, félig vámpir félig ember, ezért a Locknessi szörny után kapjon becenevet! De most már mindenki így hívja. Megszerettem ezt a nevet, bevallom őszintén...

Nessie "felcseperedett", a félvérek hamar elérik a 18 éves kinézetet, de utána már nem nőnek, hanem ők is ugyanúgy hallhatatlanok maradnak. Emberi étellel, és vérrel is tudnak táplálkozni. Nekik szükséges az alvás, nem úgy, mint a vámpíroknak. Nessinek a különleges képessége, hogyha megérint valakit, akkor úgy is tud vele kommunikálni.

Jacob, mikor meglátta a picit, akkor rögtön beleszeretett, és most egy párt alkotnak. Összeházasodtak, boldogan élnek velünk, a Cullen házban. Rosalie is megbarátkozott Jacobbal, mert az elején nagyon ellenségesek voltak egymással...de hát, bele kellett nyugodnia.

Nekem pedig, mivel egy nehéz utat és életet választottam, az elején nagyon nehezen szoktam hozzá a szeretteim elvesztéséhez...

2 megjegyzés:

rea08 írta...

Hú most találtam meg ezt az oldalt, Jó a bevetető.. akkor nézzük az első részt! :)

Brigi írta...

szia!
most találtam az oldalt ugy hogy nagyon tetszik a bevezető gondolom az 1. még jobb lesz !!!!!!!!!!!
pusssssssssssz:brigi:P:P:):)