kedd, szeptember 22, 2009

Haha Ez vicces :'D


Jujj. Ezt a képet meg kellett veletek osztanom:) Történetet van :D Épp bújtam az egyik lapot, közben ittam. Mikor ezt megláttam el kezdtem röhögni, és félrenyeltem. Majdnem megfulladtam, de túléltem :D Jó rötyögést :)

27 megjegyzés:

Anyíta írta...

Szia. Már jó régen írtam kritit. Bocsi...(bujdosik). Amúgy azért olvastam ám a törtijeid. És mind klassz.
Erre a kis bejátszásra annyit, hogy énis majd megszakadtam a röhögéstől mikor megláttam. Én mondjuk pár nappal előbb láttam. Egyébként ennek a Tokiói konferenciának az egyik videójában még az is látszik, hogy Rob hosszasan mustrálja Kristen keresztbetett lábait, és úgy tűnik, mintha Kris rászólna, mert utána már nem tanulmányozza kecses vonalait. :D :D Na azon a ponton kész voltam, és Replay volt egy jó párszor. :) Az is valami fenomenális volt.
na pusz.

Gabriel♥ írta...

Jujj, leestem a székrőőőől xD *megszakad*
Feldobtad a napomat! :D

VivienDorina írta...

uhh hát ezek meg mit csináltak a kulisszák mögött?? biztos nem csak beszélgettek. Rob utánanézése.. olvadási pont elérve + röhögési faktor bekapcsolva aki a replay gombot feltaláta egy isten volt, mondjuk nem annyira mint Rob!!:D:D
puszi: Vivi

ViviBellaHella írta...

Anyíta be tudnád linkelni azt a videót? Nagyon érdekelne :)

Anyíta írta...

szia. megkerestem, nem túl jó minőségű, mert hátulról filmezte valaki így mikor ráközelített ugye nem volt olyan éles. Úgy emlékeztem, volt jobb minőségű is, de lehet csak álmodtam:
itt a link:
http://www.youtube.com/watch?v=bHazclqeypA
kb. 2:18, 4:56 és 5:18-nál tűnik úgy mintha a lábát nézné, aztán 5:25-kor meg olyan, mintha Kris rászólna :)
Persze az is lehet, hogy csak ilyenkor gondolkodott a drága Robunk. :)
Ki tudja.

Itt meg oldalnézetből láthatjuk azt, amit te is kiraktál, csak hosszabban. :)
http://www.youtube.com/watch?v=5Isjh1qN0nk&feature=related

ViviBellaHella írta...

köszönöm <3 :)

Anyíta írta...

nincs mit. :)

Mystic Angel írta...

juuuuuj ez haláli! hát igen tuti nem csak beszélgetnek... mindjárt megnézem a vidiket is, de ez nagyon nagy! fetrengek a röhögéstől!!! jah és nem tudnád megmondani, hogy mik azoknak a számoknak a címei, amik fent vannak a zenelejátszóban? mert az egyiket már régóta hajhászom... most ahogy váltott, már kettőt is hajhászok!szóval majd lécci írd le oks? előre is köszi puszi!

Mystic Angel

ViviBellaHella írta...

Yiruma - Moonlight
Yiruma - Maybe
Yiruma - Kiss the rain
Two steps to hell - Moving mountains
Michael Nielsen - Up from the ashes
Az alkonyatos zenéket gondolom tudod^^

Mystic Angel írta...

jééééééé hogy elkapta a végén a fejét... jaja elgondolkozott mi? ez egyértelműen stírölés volt!:P köszi Anita, hogy kiírtad a videó címét!:P :)
Mystic Angel

Mystic Angel írta...

köszi a zenéket!!:) Nagyon nagy segítség volt! és visszatérve a videora... igen, jó, hogy feltalálták a replayt.... :P megint csak nem tudok másra gondolni, mint hogy az a bizonyos kémia nem csak megjátszás a filmvásznon... :P:P Még egyszer köszi a számcímeket!:P

Mystic Angel

Anyíta írta...

szerintem is stírölés volt. Vagy legalábbis örülnénk neki ha így volna. :D
:D

Mystic Angel írta...

akkor már ketten vagyunk! szerintem ők együtt vannak, csak ugye a rajongók... húúú de utálom ez lyen hülye libákat, akik csak megkeserítik a mi kedves sztárjaink életét... legszivesebben kiosztanám, vagy felpofoznám őket, vagy mind a kettő! meg még ki tudja mit!!! :P XP

Mystic Angel

ViviBellaHella írta...

én is rmeélem h együtt vannak, sőt sztm biztos, csak a breaking dawn-ig elvileg titkolniuk kell, hogy együtt vannak, vagy ilyesmi:D

Anyíta írta...

Akár együtt vannak, akár nem, a média, sajtó és a rajongók így is úgy is darabokra fogják cincálni őket. Amúgy belegondoltatok már, hogy nemsokára vége a forgatásnak és ha lesz negyedik rész, akkor már csak az az egy közös forgatásuk van? Utána már csak a promotálás, megjelenés itt ott. És lényegében megy mindenki amerre lát. Én mondjuk kivi vagyok, hogy milyenek lesznek a BD után. Fognak e találkozni, akármelyik színész a másikkal. Vagy akár Kristen és Rob.
Ez azért kicsit szomorú két évig mindenki transzban van a forgatáok miatt, a négy film miatt, aztán mi lesz? Szeretjük őket külön is, de együtt méginkább. :)

Mystic Angel írta...

Igen sajnos a mai világban a sztárokat szó szerint szétcincálják... Erre mondjuk én is kíváncsi vagyok... jó amit tudnak külön külön, de együtt az igazi... Annyira ráhangolódtak szerintem már egymásra, hogy egy ideig tuti rossz lesz nekik... Na de mind egy is! Amit nem értek az az, hogy minek kell mindenkinek a szerelmi ügyeit kitárgyalni az ujságokban... miért nem hagyják őket együtt szépen boldogan, és ami a legfontosabb. egyedül, és NYUGODTAN!!!

Anyíta írta...

hát ilyen kiszolgáltatott világban élünk, ahol a politika és a sajtó befojásol mindent. Amúgy egyetértek. Láttad azt a videot, amikor a Bobby Long koncertről mennek vissza Robék? Borzalmas volt látni, ahogy Kristen kipattan a kocsiból, és berohan a hotelbe, aztán meg Rob. Szó szerint rámásztak a nyakukra. Borzalmas volt nézni. Az újságok meg... ilyen közel álló személy, olyan benfentes nyilatkozta... blablabla. Hihetetlen. Amúgy szerintem az OK! magazin volt a legdurvább, mikor kijelentették, hogy kristen terhes. Volt ez vagy ké vagy három hónapja, vagy kevesebb. Nemtom. De azért olyat állítani, amíg nem derül ki semmi biztosra. Ráadásul egy olyan dologban, amit nem lehet takargatni... Borzalom, hogy a példányszám növelése érdekébenmiket nem írnak. A sok hülye meg megveszi. Már bocsánat. De fölösleges pénzt kiadni olyanra manapság, amiről tudjuk, hogy rajongói oldalak szerkesztői kiteszik a jónépnek az újság szkenjeit. És ez sokkal jobb, mert mindenki elmondhatja a véleményét. Ha az újságnak írnál, hogy ne cikkezzenek, csak ha 1000% valami, megteszik? Nem. Publikálni fogják a leveled hátul? Nem. Miért? Mert nehogy igazunk legyen. Fórumokon meg legalább kiélheti magát az aki akarja. Egyedül itt van szabad szólás szabadság.
A lesifotósokat, meg büntetni kéne, mert a végén még tényleg valami katasztrófa fog történni.

ViviBellaHella írta...

egyetértek. Szegény sztároknak nem lehet könnyű. ( Am nézem most a grace klinikát és szerepel benne Esme :) ) És tényleg összekovácsolódtak. Olyanok, mint egy család :) Szeritnem a forgatások után is fogják tartani a kapcsolatot egymás között. És mi lesz velünk, hogyha nem lesz már több forgatás? Meg ilyenek? Jó-jó tudom még messze van. De én nem fogom kibirni. Jó-jó ott vannak a könyvek, mega filmek... DE úgy az igazi, ha forgatnak.. Együtt... Értitek nem?

Néha jók a lesifotósook. (pl.: forgatási képek). De a magánélet az magánélet. Haggyák békén őket! Habár jó lenne, ha a Robsten igaz lenne.Vagyis sztm igaz, csak tagadják még... Nah mind1. Sajnos nem tehetünk semmit.... :(

Anyíta írta...

A Mr. és Mrs. Smith-ben meg Chris Weits látható egy pár pillanatban. Az egyik szomszédot alakítja.
Igen a forgatási képeket én is szeretem, ezért fog majd hiányozni, ha befejezik az összes alkonyat film forgatását, mert olyan jó látni ezeket. Pláne mikor együtt forgatnak. :)
Mindenesetre kíváncsi vagyok fognak e még együtt szerepelni.
én remélem :)

Anyíta írta...

ezt is nézzétek meg. ez a tokyoi konferencia vége. :)
Hát mit össze vissza nem szerencsétlenkednek szegények :D haláli.
Viszont ennyi vaku.... Én már megvakultam volna az tuti.
Rob hihetetlen milyen "lófejet" tud vágni. :D olyan arckifejezései vannak... :D
Jópofa Kristen királynői integetése is. Amúgy nekem az volt az érzésem, hogy rossz volt a szervezés, mert szerencsétleneken az látszik, hogy nem tudják, most mennyit álljanak ott, mikor már vége volt a fényképeknek. :)
szegények.
de mindenestre ez is mókás. :D

http://www.youtube.com/watch?v=fO6D-YJ9OAk

Mystic Angel írta...

Hát igen rossz lesz, ha nem lesz együtt a csapat... és tényleg hülyén szervezték meg ezt az egészet... az a királynői integetés tényleg klassz!:) Szegények már nem tudtak mit csinálni unalmukban... :P Én személy szerint utálom a lesifotósokat!!!! De a forgatási képek tényleg jók! De ha az lenne az ára, hogy hagyják békén a sztárjainkat, akkor le tudnék mondani róluk! Szerintem sokan egyet értenek velem ez ügyben! :) Jajj jut eszembe4 ki látta a Hírnök c. filmet?? Ott is Kristen a főszereplő, és szerintem ahhoz képest, hogy horror( tudni illik, én nem rajongok a horrorokért!!!)nagyon megtetszett!:) Tegnap, meg ma is megnéztem! Holnap nem tudom, mivel apámhoz megyek láthatásra, de hétfőn majd bepótolom!:)Aki nem látta, és meg szeretné nézni, annak szívesen elküldöm! Csak szóljon! Itt a címem: olguska03@gmail.com Na én is rizsázok ám... :P Sziasztok!

ViviBellaHella írta...

Én láttam. Imádom:D Am az oldalon is fenn van a letöltőlinkje :D

Anyíta írta...

Én is láttam,én sem szeretem a horrort, egyenesen fo***k tőlük. :)
De ezt megnéztem, mikor megtudtam, hogy kik a twilight szereplői. És kivi voltam. :)
És nagyon tetszett a játéka Kristennek. tiszta jó volt. Ügyes csajszi.
:)
Reméljök ezek a fiatal színészek nem fognak lesüllyedni túl mélyre a rajogók, meg mindenki miatt. Én ettől egy kicsit félek, hogy az Olsen -ikrek sorsára jutnak. Remélem nem.

Mystic Angel írta...

Szerintem is nagyon nagy film... áááá nagyon ott van! Annyira jól játszik benne Kriten! Nekem is ez a bajom... túlontúl beleélem magam a filmbe... :P Na én mentem vissza pihenni... betegeskedek... :( Valami hülye vírus... :(:( Puszi mindenkinek!:) Ja vagyis inkább ne, mivel nem akarok megfertőzni senkit!:P Na sziasztok!:)

Mystic Angel

ViviBellaHella írta...

xD Én is... elkaptad tőlemm igy neten kerezstül?:D xD

Mystic Angel írta...

Hááát lehet! Ma már minden elképzelhető...! XD XD

ViviBellaHella írta...

jaja xD