vasárnap, szeptember 27, 2009

Szavazás :)

Köszönöm szépen annak az 56 embernek aki szavazott :)
A szavazás állása a következő:
Full Moon: 17 szavazat (30%)
ÉLNY: 11 szavazat (20 %)
Mindkettő jó: 28 szavazat (50%)
Bevallom őszintén én az elején egy kicsit megijedtem, mivel az ÉLNY-re többen szavaztak, mint a FM-re. És akkor felmerült bennem a kérdés. Az eredeti sztori nem tetszik nektek annyira mint az ÉLNY? De azután a fő történetre szavaztak sokan, és végül több szavazata lett, mint a másiknak. Ezzel nem azt akartam mondani, hogy én nem szeretem az ÉLNY-et. Én mindkettőt szeretem. Csak a fő sztori az azért a fő sztori... Értitek? Remélem. :) Köszönöm mégegyszer azoknak akik szavaztak, és akik szeretik a sztorijaimat. :) Köszönöm neketk! :) Ti vagytok az én kapaszkodóim <3
Puszi: Bella :)

6 megjegyzés:

Fruzsi írta...

Szia. Bocsi hogy zavarlak és amit írok az se ide való de nem rég tudtam meg hogy Kristen és Rob fel válalták kapcsolatukat a nyílvánosság elött. Ha többet is meg akarsz tudni a neon-on olvashatsz róla.
Puszi szia

ViviBellaHella írta...

hejjhó^^

hol? be tudnád linkelni? *bociszemekkel néz* mert én sehol sem találtam...

de hallottam róla a mostani Bravo újság meg azt irja, hogy már össze is házasodtak, és hogy a lánykérés az egyik forgatási szünetben történt:DXD

Fruzsi írta...

Nem mintha nem tudta volna már az egész világ, azért megnyugtató, hogy végre Kristen Stewart és Robert Pattinson is belátta, teljesen felesleges a nyilvánvalót titkolni. Egyszerűbb beismerni.

A Twilight-szerelemesekről már 2008 óta, az Alkonyat forgatása óta újabbnál újabb hírek kapnak szárnyra: együtt vannak, egymás hotelszobájából osonnak ki, titokban csókolóznak egy koncerten stb. Sorolni sem érdemes, már rég kívülről fújjuk mindegyik sztorit. Ezért valamilyen szinten meglepő, és mégsem az, hogy Kristen és Rob felvállalták a kapcsolatukat, és erről még nyilatkoztak is a Harper’s Bazaarnak. Örülünk - legalábbis azok, akik drukkoltak nekik. Most akkor Taylor Lautnert sajnálnunk kellene?

Szió! Hát ez lenne a cikk ami a neonon olvasható a külföldi oldalt aminek elvileg nyilyatkoztak még nem néztem meg. Amúgy én is olvastam a BRAVOT hogy már elvileg össze is házasodtak ha ez igaz én boldog vagyok. Na szia

ViviBellaHella írta...

köszi, hogy belinkelted:) Énis boldog lennék. Habár van egy hátulütője... Rob már nem szabad...:( xD

Fruzsi írta...

Amúgy mért foglalt Rob ki a barátnője. Egyépként meg néztem pár külföldi újságot amibe bele volt írva hogy felválalták pl:OK magazin-ba meg Perez Hilton oldalán is rajta volt. De nekem aztán mindegy mert ez az egész már zűrös és keszekusza.:)

na szia:)

ViviBellaHella írta...

hát úgy értem aa szabadot, ha Kris-sel jár... akkor már nem szabad... nekünk:D Bocs én Team Edward és Team Rob vagyok:D xD azért mondom, hogy egy a hátulütője...hogy nekünk már nem lenne esélyünk. Jójó most jön az, hogy 1 a millióhoz vagy 2 millióhoz. De azért még van remény, még ha kevés is;) ( ezt a Csibefutamba hallottam XD)