kedd, augusztus 25, 2009

Full Moon 6 rész

Ajándékok

- Miből gondolod? - vonta fel anyám a szemöldökét.

- Hallom - vigyorogtam - Jó a hallásunk, nagyon jó. - vontam vállat

- Oké! - majd az ajtó felé indult

- Renée! - szólt utána Edward - Megkérhetnélek rá, hogy amit ma, vagy bármikor mondott rólunk, vámpírokról Bella, azt ne mondd el senkinek. Rendben?

- Értettem - dühösen fújtatott egyet, majd bement.

- Mi baja van? - kétségbeesetten kerestem Edward tekintetét

- Nem tudom. Fogalmam sincs. De talán túl sok volt neki ez az egész. És igazad volt. Nem kellett volna elmondani neki. De látom rajtad, hogy örülsz neki, hogy láthatod, viszont aggaszt az, amit látsz. - megöleltem Edwardot -Sss, Bella! - majd elkezdte simogatni a hátamat

- Túl jó megfigyelő vagy - mutattam rá. Edward karjaiba félig-meddig megnyugodtam. - Be kellene mennünk

- Igen, azt hiszem. Szerinted örülni fognak az ajándéknak?

- Kérdezd meg Alice-t. Én már megkérdeztem, de nem mondom meg! - dugtam ki rá a nyelvem. Felkuncogott.

- Á, inkább már megvárom. - mondta, majd átfogta a derekam, és az ajtó felé vettük az irányt.

- Ez mind a miénk? - ámuldozott Nessie és egy nagy halom ajándék felé mutatott.

- Igen, de ha talán túl soknak találod, akkor adhatsz belőle nekem is! - vigyorgott Emmett

- Kösz Emmett, de ha nem haragszol akkor inkább megtartanánk - mondta mosolyogva Nessie, és pofát vágott

- És mi van ha haragszom? - vonta fel kérdően a szemöldökét

- Hát semmi....

- Ó - sóhajtott Emmett, majd felkuncogott. Alice és Jasper odamentek az ajándék halomhoz, és kikeresték az ajándékukat. Majd Alice odatáncolt Nessie-hez és odanyújtotta az ajándékot.

- Nyisd ki! - utasította sürgetően. Majd a válla fölött hátra vigyorgott Jazz-nek.

- Oké! - és elkezdte kibontani az ajándékot. Majd egy képeslapot húzott elő. Jake közelebb hajolt, hogy lássa. Kinyitotta, és elkezdte hangosan felolvasni. - "Az ajándékot akkor kapjátok meg, ha Edward és Bella ajándékát már megkaptad. Sok boldogságot Alice és Jasper"

- Ööö, oké - mondta Jake. Az egész család felkuncogott. Én fogtam az alkalmat és kiterjesztettem a pajzsom, hogy halljam, hogy ki mit gondol.
- Gondolhattam volna Alice turpisságára - gondolta Jake - Ez vicces volt. Gratula hugica - gondolta Emmett - Ejnye Alice, ez nem volt szép. Jazz miért nem beszélte le? - gondolta Esme. A többiek csak szimplán viccesnek találták. És Alice játékán meg sem lepődtek annyira. Én meg fogtam az alkalmat, és megvicceltem Edwardot.
- Szia, Edward! - gondoltam. Edward tekintete az enyémet kereste. - Pajzsod? - kérdezte gondolatban, mire én csak biccentettem - Hallgatózó - incselkedett velem - Te is ugyanezt csinálod - mutattam rá, majd ajkam az ajkához érintettem.

Emmett odacammogott, - de mégis kecsesen - és odanyújtotta az ajándékot.

- Az újdonsült házasoknak - mondta Rosalie

- Ejnye Rosalie, hát vak vagy? - mordult rá Emmett. Rosalie nem értette. Látszott az arcán. De mi sem... - Látod, hogy meg vannak sütve? - nevetett Emmett. Rosalie fellélegzett. Megint baromkodott Emmett.

- Hülye Barom állat vagy! De azért szeretlek - gondolta Rose - Ha ha. Ennek a Cullen gyereknek jó a humora - gondolta Aro

Miután mindenki lenyugodott Jake elkezdte kibontani a hatalmas ajándékot. Amibe egy kutya is el fért volna... Mikor kibontotta a dobot, látta, hogy egy kisebb van benne, és ez így ment tovább, mígnem egy kicsihez ért. - az eredeti dobozhoz képest - Ebbe lesz valami? - kérdezteJake. Aztán mikor felnyitotta kihúzott belőle két plüsst. Az egyik egy farkas volt a másik egy Loch Nessie szörny. Az egész társaság felnevetett. Jake elpirult. - Nessie, ez aszt hiszem a tied. - nyújtotta felé a szörnyet. - De még van valami - matatott a dobozba - Egy wellness hét! Egy öt csillagos hotelben.

- Jujjdejó, köszönjük! - mondta Nessie. És hirtelen meghallottam Marcus gondolatát.

- Hát igen, egy szörny. Renesmee úgy hívják? Nem is tudom. Nem akartam én akkor futva hagyni ezt a lényt, és az egész családot. De Aro kedvessége. Megőrjit. Még lesz leszámolás. Úgyis idegesit ez a Cullen család - arca fintorba rándult még a gondolattól is. Megborzongtam. Edward nem értette. Gondolom, most nem hallgatózott... - Többen vannak mint mi, ha leszámítjuk az őröket. Lesz itt még háború. Csak előtte valahogy azt a pajzs Bellát el kellene pusztitani. De félek, hogy lehetetlen. Itt ki fog törni a pokol. Az a múltkori összeütközés ehhez képest egy nudli. - gondolta Marcus. Újra megborzongtam.

- Mi a baj, Bella? - suttogta a fülembe Edward, hogy a többiek ne hallják meg.

- Olvasd ki a gondolatomból! - újra felidéztem magamba a hallottakat. Edward megdermedt mellettem.

- Ajjajj! - szűrte ki a fogain keresztül. Miközben mi gondolatba beszélgettünk, Esme odament hozzájuk és elkezdett beszélni:

- Sajnálom ez a forgatókönyv. - biccentett a fejével felénk Esme. Csak hogy izguljatok! - mosolyodott el. - Szóval az ajándék. Sokan tudják, többen viszont nem, hogy Carlisle-tól kaptam nemrég egy másik szigetet. Ez lett az Esme 2 sziget. És ti ide mehettek egy hónapra. Örültök?

- Jajj, igen, nagyon, köszönjük! - áradozott Jake. Nessie szeme csak úgy csillogott az örömtől.

- És mot jövünk mi. - mondta Edward vigyorogva - Gyertek velünk! - utasította őket, de észbe kapott - Ó, elnézést! Ez most személyes. Mindjárt visszajövünk és akkor elmondjuk, elmondják, hogy mit kaptak - fordult a vendégekhez. Majd mi megcéloztuk az ajtót. Én voltam elől,amjd mikor közel kerültünk az ajándékhoz lassítani kezdtem.

- Alice, Jazz, ha megkérhetnélek - mondtam nekik. Alice és Jasper is egy kendőt húzott elő, és a fejükre kötötték.

- Majd mi mutatjuk az utat -mondta Alice, majd elkezdte tolni előre Nessie-t.

- Miért kell bekötni a szemünket? - kérdezte Jacob, majd dühösen fújtatott egyet

- Hogy nagyobb legyen a meglepetés - nevettem fel. Mikor már egy méterre voltunk fejemmel biccentettem Jasperéknek, hogy levehetik. - Három...kettő...egy!

- Úr-is-ten! - sikított fel Renesmee

- Egy kis házat kaptunk? Messze a Cullen háztól? - lepődött meg Jake.

- Hát...tudjátok...már nehéz elviselni a farkas szagot - ökörködött Emmett - Nem ám! Csak ez egyfajta hagyomány - vont vállat

Nessie odarohant Edwardhoz, megölelte, megpuszilta. Utána jöttem én. Jacob pedig először hozzám jött oda, utána férjemhez. Alice megfogta Renesmee kezét és behúzta a házba.

- Gyere megmutatom az ajándékotokat! - Alice benyitott egy ajtón, ami egy hatalmas gardróbba nyilott.

- Ez mind a miénk? - kérdezte ámuldozva Jake

- Ebbe én eltévedek - rázta meg a fejét Nessie, majd felnevetett - Köszönjük - majd megölelte Alice-t

- Igen mind a tiétek. És Nessie, nem hiszem, hogy el fogsz benne tévedni - mondta Jazz mosolyogva

- Húha, köszönjük! - mondta Jake majd megölelte Alice-t és Jaspert

- Igazán nincs mit. - mosolygott Alice önelégülten - Használjátok egészséggel! - odamentem Alice-hez és átöleltem. Majd nagyon halkan a fülébe súgtam:

- Ahogy megbeszéltük? - kérdeztem tőle nagyon halkan, hogy a többiek fülébe el ne jusson. Alice csak bólintott egyet. - Köszi - majd egy puszit nyomtam az arcára. Edward kérdően felhúzta a szemöldökét. De most az egyszer úgy tettem, mintha nem láttam volna.

- Szerintem ideje lenne visszamenni a többiekhez - mondta Esme kedvesen. - Ez az ajándék úgyis a tietek.

- Rendben mehetünk! -adta meg a választ Jake. Majd mindenki visszafutott a házhoz. A vendégek kíváncsian néztek ránk.

- Mit kaptatok? - kérdezte Tanya kíváncsian

- Hát Belláéktól egy kis házat, Aliceéktől megy egy szobányi ruhát. - kacagott fel Jacob

- Úúú - ámult el az egész vendégsereg

- Khm... Csendet szeretnék kérni - mondta Carlisle. Érdeklődve néztem rá. Ez nem volt benne a "forgatókönyvbe". - El szeretném mondani, hogy néhány nappal ezelőtt volt egy fontos esemény, amit nem tartottunk meg. Ez pedig Edward és Bella 20 évfordulója. - lehidaltam. Nem gondoltam, hogy ezt meg akarjuk ünnepelni. Az tény, hogy én igen...de, hogy ők is?

- Igen, és ez úton szeretnék neked adni valamit. - fordult felém Edward én meg nem birtam megnyikkanni. Inkább eljátszom a "nem tudok semmit". - Vagyis hát, én gondoltam erre - kereste a szavakat - de hát másnak az engedélye kellett hozzá. Esme beleegyezése. Mi is elmegyünk itthonról. Mi meg az Esme szigetre - mosolygott Edward. Oda sok emlék köthető... - Na mit szólsz hozzá?

- Jajj Edward! - majd megöleltem és megcsókoltam

- Akkor ezt vehetem annak, hogy örülsz neki? - kacagott fel

- Hát persze. - vigyorogtam - De ha már itt tartunk... - Intettem Alice-nek, aki már Edward háta mögött volt, és gyorsan felkötött neki is egy kendőt. - Nah gyere szépen utánam! - mondtam Edwardnak majd karon fogtam. A vendégek jöttek velünk. Habár ahova megyünk, ott nem hiszem, hogy elfér mindenki.... Mikor már az ajándékom előtt voltunk, intettem Alice-nak.

- Felkészültél? - kérdeztem tőle izgatottan

- Ö..azt hiszem - vigyorgott

- Leveheted! - utasítottam Alice-nek.Edward szeme elkerekedett a csodálkozástól. Szerintem még levegőt is el felejtett venni, habár nekünk ez nem nagy baj...

- Egy új csili-vili Volvo? Az én kocsimnak a továbbfejlesztett változata? - ámuldozott Edward. Én csak bólintottam. A másik pillanatban Edward már ott volt mellettem és átölelt, majd eszeveszettül elkezdett csókolni. Nekem kellett leállítani, mert nem egymagunkban voltunk.

- Akkor ezt én is vehetem annak, hogy örülsz neki? - nevettem fel

- IGEN! Egyszerűen gyönyörű ez a kocsi, Bella! Tényleg nagyon nagyon köszönöm! - és megajándékozott a kedvenc féloldalas mosolyommal

- És sötétitett üvege van! - mondtam neki

- Bella, szerintem észre vette! - röhögött Emmett

- Szerintem is, csak tudod ez olyan ténymegállapítás volt, Emmett!

- Nah emberek, menjünk vissza, buli lesz!! - mondta Emmett

- Alice várj egy kicsit! - szóltam utána

- Mondjad - mosolygott

- Köszönök mindent - mondtam neki. A hangomból áradt a hála

- Igazán semmiség! - legyintett, épp menni akart mikor megállitottam

- Alice az van, hogy mikor az ajándékokat bontották fel, akkor olyan gondolatot hallottam, ami - nyeltem egy nagyon

- Gondolatot? - nézett furcsán rám Alice, majd leesett neki a tantusz - Ja a pajzsoddal? - én csak bólintottam - És mit?

- Hát Marcus gondolta... hogy valami háborút akar... Velünk... Meg, hogy már mi többen vagyunk mint ők... ÉS ez így nem jó... Meg Nessie miatt is

- Ajjaj! - mondta kétségbeesetten - De még nem láttam semmit. Még nem tervezte el. De szólok, ha láttam valamit.

- Rendben! - majd Alice kisétált az ajtón

- Edward nem sétálunk egy kicsit? - böktem az ajtó fele

- Rendben, menjünk! - kisétáltunk a garázsajtón. Majd elkezdtem futni a rétünk felé. Most nem érdekeltek a vendégek. Úgyis Nessie-t és Jake-et ünneplik. Mikor odaértünk a rétre, lelassítottam.

- Miért jöttünk ide? Otthon kellene lennünk - mondta Edward. Nem értette, hogy miért vagyok itt.

- Tudom, de egyszerre örülök is, meg szomorú is vagyok. Nem kétségbeesett. Szomorú helyett inkább kétségbeesett. De azért szomorú is. - próbáltam fogalmazni. Edward elém lépett és elkezdte simogatni az arcomat. Én meg megöleltem. Úgy szerettem volna így maradni örökre. Semmi gond nélkül, csak szerelemben élni. Csak én és Ő. Edward elkezdett csókolni, hogy nyugodjak meg. Egyre szenvedélyesebben, és szenvedélyesebben. Már gomboltam ki az ingét, mikor megállítottam saját magam.

- Most ne...majd este! - ziháltam

- Kívánlak! - mondta lihegve

- Én is, csak a ruhánk...nem akarom szétszaggatni a szép öltönyöd...

- Hát, jó - mondta csalódottan - De este!

- Este! -egyeztem bele, majd megcsókoltam újra. Majd Edward zsebében megcsörrent a telefon.

- Ki az? - kérdeztem érdeklődve

- Jasper

- Igen? - vette fel Edward a telefont - Azonnal indulunk! - majd letette a telefon - Bella, gyere! - megfogta a kezem és száguldottunk. 3 perc alatt a házhoz értünk. Majd gyorsan megkerestük Alice-t. Carlisle azt mondta, hogy a szobájában van Jasperrel és hogy nemsoká ő is jön. Felrohantunk az emeltre.

- Mi történt Alice? -kérdeztem meg gyorsan

- Marcus! A Volturi! - mondta üveges tekintettel

4 megjegyzés:

Rosalie írta...

Szia!
nagyon jó lett ez a rész is=)
és örülök hogy még ma felraktad hogy én is eltudjam olvasni=)
aannyira jó lett=)
már nagyon várom a folytatást hogy mi lesz Marcus-sal és a Volturi...és mit találtak ki meg minden=)
nagyon várom már=)
pusszillak drága Bellám(L):P
*Rosalie*

Töгριℓℓα írta...

júúúúj..siess kérlek a folytatással..am istenien irsz!! nekem nagyon tetszenek.. <3
puszi.Petrúú. *-*

Unknown írta...

SZiia!!

NAgyon jóó lett egyszerűen tökéletes
most jobban izgulok, mint az előző résznél:D gonosz vagy mert a legjobb résznél hagytad abba (blee)
mind1 szeretlek:D és várom a folytatást puszii Mesii

ViviBellaHella írta...

köszönöm a szép szavakat :) Puszilok mindenkit! :)