csütörtök, október 15, 2009

Verseny! :)

Kihirdetek egy verseny! Külön kategóriába lehet "nevezni".
Ja, és persze, egy ember, akár mind az 5kategóriában is alkothat!^^
Mindennek a témája, persze a Twilight-saga. Ha pl.: novellát akartok irni, akkor próbáljátok megőrizni a szereplők jellemeit. Plusz a röviditésekkel kiméljetek (vok, mek, tudom-tudom én is szoktam ilyeneket irni, de az msn...xD) És ha novellát irtok, akkor JEGYZETTÖMBE formátumba küldjétek el, NE WORD-BE!!
1. vers
2. novella
3. szerkesztett kép/háttér
4. videó
5. a ficemhez kapcsolódó( Full Moon-hoz kapcsolódó, de persze lehet az ÉLNY-hez is) képek.

Novembe 1.-e a határidő. 12 óra!! Remélem sokan fogtok alkotni. Azért november 1, mivel akkor van vége az őszi szünetnek, és hogy az olvasás mellett ( Eclipse ) tudjatok alkotni. :) ^^ A zsűri én, meg még tuti lesz más is. :) Az eredményhirdetés másnap lesz, vagyis November 2.-án. Szóval hajrá! :)

Nyeremény:
1. hely: alkotása kikerül a blogra, ha van blogja, akkor azt hirdetni fogom, DVD Kristen 3 filmjéből.( szóljon, majd akinek van ilyesmije) + még lesz 2 dolog
2. hely: alkotása kikerül a blogra, ha van blogja, akkor azt hirdetni fogom, + DVD Kristen 3 filmjéből.( szóljon, majd akinek van ilyesmije) + még lesz egy dolog
3. hely: alkotása kikerül a blogra, ha van blogja, akkor azt hirdetni fogom, + DVD Kristen 3 filmjéből( szóljon, majd akinek van ilyesmije)

A kész műveket ide tudjátok elküldeni: bella.twilightsaga@hotmail.com A tárgyhoz pedig irjátok azt, hogy Verseny. :)

Nincsenek megjegyzések: